Leverancier van de maand augustus is Ridder Data Systems. De ERP leverancier die in Ridderkerk startte is inmiddels internationaal stappen aan het maken. De enorme ontwikkelingen die het bedrijf doormaakt is reden genoeg om dit bedrijf beter te leren kennen.

Ridder Data Systems

ERP vanuit het hart van de maakindustrie

Ridder Data Systems is geworteld in uw praktijk. In 1982 zijn wij ontstaan uit onze eigen praktijk en inmiddels ondersteunen wij al 35 jaar de maakindustrie met onze ERP software. Door onze jarenlange praktijkervaring te vertalen naar onze softwareoplossingen en dienstverlening, heeft Ridder al meer dan 800 bedrijven mogen automatiseren.

Week 31

Woensdag - 1 augustus
Leverancier van de maand

Maak kennis met: Ridder Data Systems

Deze maand gaan we vier keer op bezoek bij Ridder. De eerste week zal in het teken staan van kennismaking met Ridder Data Systems.

Vrijdag - 3 augustus
Leverancier van de maand

Casestudy: Bomech

Waarom deze fabrikant van sleepvoetbemesters kiest voor het ERP systeem van Ridder Data Systems.

Week 32

Maandag - 6 augustus
Leverancier van de maand

Configure to Order leading in de maakindustrie

Met Ridder iQ is ieder maakbedrijf klaar om over te stappen naar de nieuwe manier van werken: Configure to Order.

Woensdag - 8 augustus
Leverancier van de maand

Sector: Productie

Ridder Data Systems richt zich voornamelijk op de maakindustrie. Ontdek waarom het bedrijf nou juist in deze sector uitblinkt en wat hun toekomstvisie is op deze ERP markt.

Vrijdag - 10 augustus
Leverancier van de maand

Casestudy: Singeling

Waarom deze specialist op het gebied van las-, plaat- en constructiewerk kiest voor het ERP systeem van Ridder Data Systems.

Week 33

Maandag - 13 augustus
Leverancier van de maand

De rol van ERP binnen Predictive Maintenance

Een maakbedrijf van de toekomst krijgt te maken met verschillende uitdagingen. Om de juiste voorspellingen te maken is het cruciaal dat de data op een goed gestructureerde manier wordt opgeslagen.

Woensdag - 15 augustus
Leverancier van de maand

Module: Business Intelligence powered by Qlik Sense

In samenwerking met Qlik Sense ontwikkelde Ridder Data Systems een business intelligence tool voor alle managementinformatie die een bedrijf in de maakindustrie nodig heeft.

Vrijdag - 17 augustus
Leverancier van de maand

Casestudy: Analytical Solutions and Products

Waarom deze leverancier van oplossingen en producten voor analysedoeleinden kiest voor het ERP systeem van Ridder Data System.

Week 34

Maandag - 20 augustus
Leverancier van de maand

In vijf stappen naar het intelligente maakbedrijf

Ridder Data Systems heeft een vijftal stappen geïdentificeerd die de implementatie van business intelligence voor ieder bedrijf mogelijk maken.

Woensdag - 22 augustus
Leverancier van de maand

Het implementatieplan van: Ridder Data Systems

Ridder Data Systems hanteert een specifieke implementatiemethode. Aan de hand van het Ridder Implementatie Document wordt u tijdens de implementatie en na de live-gang begeleidt.

Vrijdag - 24 augustus
Leverancier van de maand

Casestudy: Stam Constructie

Waarom deze specialist in het bewerken van RVS, aluminium en andere staalproducten kiest voor het ERP systeem van Ridder Data Systems.

Week 35

Maandag - 27 augustus
Leverancier van de maand

Event: Ridder Connect 2018

Speciaal voor al zijn klanten organiseert Ridder Data Systems dit jaar wordt voor de eerste keer Ridder Connect 2018. Op 26 september is iedereen welkom in DeFabrique in Utrecht.