ECI lanceert nieuwe gebruikersinterface voor Ridder iQ ERP-software

Vanaf heden is de nieuwe gebruikersinterface, ook wel skin, van Ridder iQ ERP-software beschikbaar voor alle gebruikers.

Deze nieuwe skin is meegeleverd in reeds uitgeleverde versie van het systeem en zal automatisch geactiveerd zijn, zodat gebruikers het direct kunnen gebruiken. Met deze skin heeft Ridder iQ een nieuwe, moderne uitstraling gekregen en is er de mogelijkheid de interface op verschillende punten naar eigen wens aan te passen.

Nieuwe gebruikersinterface Ridder iQ ERP-software

Het aanpassen van de nieuwe skin per administratie, kan via het menu. Navigeer naar ‘Systeem’, vervolgens ‘Instellingen’ en kies voor de ‘UI-Instellingen’. In dit scherm vindt u de volgende opties:

  • Gebruik de nieuwe skin: via deze instelling kunt u de nieuwe skin wanneer gewenst deactiveren.
  • Palet: via deze instelling bepaalt u simpel en snel in welk kleurenpalet u Ridder iQ wilt gebruiken.
  • Logo: via deze instelling is het mogelijk een logo te kiezen, dat naast het Ridder iQ-logo getoond wordt in de rechterkant van het hoofdscherm.

Een moderne uitstraling met extra mogelijkheden

Zoals gezegd zorgt de nieuwe skin voor een moderne uitstraling van het systeem. Hans van de Werfhorst, Product Manager Ridder iQ bij ECI Software Solutions, is erg enthousiast: ‘Ridder iQ biedt onze klanten enorm veel functionaliteit. De uitstraling van het systeem moet daar natuurlijk op aansluiten. Daarom hebben we de laatste tijd bij de ontwikkeling van het systeem ook gekeken naar hoe we de interface een moderne uitstraling konden geven. Een nieuw kleurenpalet, opgepoetste iconen en een wat andere vormgeving van de schermen maken deze skin helemaal van deze tijd.’

Daarnaast biedt deze nieuwe skin gebruikers ook wat extra mogelijkheden volgens Hans: ‘Omdat uit meerdere kleurpaletten gekozen kan worden per administratie, is het mogelijk iedere administratie een andere kleur te geven. Daarnaast is het ook mogelijk per administratie een bedrijfslogo toe te voegen. Handig wanneer gebruikers in verschillende administraties tegelijkertijd werken. In één oogopslag zie je in welke je bezig bent. Dat voorkomt eventuele fouten.’

21 september 2021

Lees meer over:

Exact introduceert de Spring ’20 Release

Introductie van Mollie-betaallinks en andere nieuwe features helpen kmo’s om grip te houden op hun financiën.

Lees verder
Event

Exact presenteert Virtuele Demodag

Op woensdag 27 mei 2020 brengt Exact u in een virtuele omgeving op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het Exact product.

Lees verder