Event
Virtuele Demodag

Exact presenteert Virtuele Demodag

Op woensdag 27 mei 2020 brengt Exact u in een virtuele omgeving op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het Exact product.

Iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van Exact kan zich nu aanmelden voor de Virtuele Demodag. Dit geldt voor zowel de accountants en KMO's die met Exact Online werken, de grotere ondernemingen met Exact Globe en/of Synergy maar ook voor de mensen die nog geen klant zijn is er een hoop informatie te vergaren. 

Schrijf u hier in voor de Virtuele Demodag

Live webinars

Aan de hand van live webinars wordt u bijgepraat over de nieuwste features, product updates en wordt u geholpen de software nog beter te begrijpen. Op die manier laat u de software voor u werken waardoor u meer tijd bespaart en meer inzichten in uw onderneming vergaard. 

Vraag het de Experts van Exact

Tijdens de live webinars is het mogelijk om direct antwoord te krijgen op uw brandende vragen. De Experts van Exact staan de gehele presentatie digitaal voor u klaar en zijn via een chatfunctie direct bereikbaar voor al uw vraagstukken en persoonlijk advies.

Het programma van de Virtuele Demodag:

14 mei 2020

Lees meer over:

ECI lanceert nieuwe gebruikersinterface voor Ridder iQ ERP-software

Vanaf heden is de nieuwe gebruikersinterface, ook wel skin, van Ridder iQ ERP-software beschikbaar voor alle gebruikers.

Lees verder

Exact introduceert de Spring ’20 Release

Introductie van Mollie-betaallinks en andere nieuwe features helpen kmo’s om grip te houden op hun financiën.

Lees verder