Spring '20

Exact introduceert de Spring ’20 Release

Introductie van Mollie-betaallinks en andere nieuwe features helpen kmo’s om grip te houden op hun financiën.

Brussel, 27 mei 2020 - Exact introduceert de Spring ’20 Release met veel nieuwe features waarmee kmo’s de digitalisering binnen de organisatie naar een hoger niveau tilt. De focus van deze release ligt op het nog sneller beschikbaar maken en verwerken van belangrijke informatie, die de beslissingen ondersteunt die bedrijven nemen.

Een van de nieuwste innovaties is de implementatie van Mollie in de bestaalsystemen van Exact. Facturen in Exact Online kunnen vanaf nu betaald worden met een Mollie-betaallink. Hiermee kan de ontvanger in een paar klikken betalen, waardoor ondernemers hun rekeningen sneller betaalde facturen krijgen. Dat maakt het een pak handiger om de miljard facturen die Belgische ondernemingen jaarlijks uitsturen te betalen.

Sigrid Jansegers, Sales Director van softwarebedrijf Exact: "Een belangrijke oorzaak van laat of niet betalen is dat het te veel handelingen vergt. Een factuur moet handmatig betaald worden, bijvoorbeeld via een app. De kans dat de betaling blijft liggen of compleet wordt vergeten is hierdoor groter. Met de Mollie-betaallink in Exact Online denken we dat betalingsachterstanden bij Kmo’s zeker zullen teruglopen. Direct betalen vanuit de factuur is de afgelopen tijd de meest gevraagde functie door gebruikers.”

Spring '20 Release

Met de Spring ’20 Release, brengt Exact innovaties op de markt die de huidige behoeften van klanten ondersteunen, hen helpen om de digitaliseringsslag te maken en efficiënter te werken. Zo is de rekening-courant een nieuwigheid waarmee het mogelijk is om eenvoudig gedeelde kosten of gezamenlijke claims over te boeken van de ene naar de andere administratie. Voor bedrijven en accountants resulteert dit in tijdwinst en directe inzichten in de kosten.

Sigrid Jansegers: “Voor onze klanten moeten we ons richten op de zaken waarmee we ze helpen hun bedrijf door de storm heen te loodsen in een tijd waarin ze, op afstand, efficiënt met klanten en collega’s moeten communiceren en samenwerken. Met de Exact Spring ’20 Release maken we het gemakkelijker om de juiste business inzichten te verkrijgen, om zo noodzakelijke vervolgstappen te kunnen zetten.”

Een compleet overzicht van wat er nieuw is, is hier te vinden. Enkele hoogtepunten uit de Spring '20 release zijn:

Exact Online Industry Solutions

Voor handels- en productiebedrijven is met de nieuwe functie ‘Inruilen’ de administratie van een omruil- of inruilvergoeding bij de aanschaf van een nieuw product heel eenvoudig geworden. Voor logistieke partijen en dienstverlenende bedrijven zijn er verbeterde projectoverzichten en extra filteropties toegevoegd die de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verbeteren. Andere nieuwe functies en verbeteringen zijn gericht op het perfectioneren van de communicatie, het elimineren van fouten en betrouwbare levering. 

Exact Online voor Boekhouden

Met de nieuwste innovaties voor No hands accounting kan er meer tijd worden bespaard terwijl de kwaliteit en nauwkeurigheid van de administratieve taken verbetert. Eén van de features is het implementeren van een Mollie-betaallink om de cashflow van bedrijven te verbeteren. Andere nieuwe functies en verbeteringen van de Spring '20 Release richten zich op samenwerking doormiddel van in-contextcommunicatie, procesoptimalisaties en het bieden van betere inzichten die de besluitvorming onderbouwen. Er is bovendien een nieuwe widget die gebruikers helpt te begrijpen hoe ze het meeste uit hun Exact-oplossing kunnen halen.

Exact Globe, Exact Synergy

Met realtime links, nieuwe mobiele appfuncties zoals een chat-functionaliteit en een PEPPOL-gateway, zijn er veel updates en verbeteringen om te verkennen voor onze klanten in het middensegment van de markt.

28 mei 2020

Lees meer over:

ECI lanceert nieuwe gebruikersinterface voor Ridder iQ ERP-software

Vanaf heden is de nieuwe gebruikersinterface, ook wel skin, van Ridder iQ ERP-software beschikbaar voor alle gebruikers.

Lees verder
Event

Exact presenteert Virtuele Demodag

Op woensdag 27 mei 2020 brengt Exact u in een virtuele omgeving op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het Exact product.

Lees verder