Exact Live

Exact Live gaat door in digitale vorm

Meerdaags online event vervangt fysieke editie in Gent.

Brussel, 7 juli 2020 – Exact Live kent dit jaar een virtuele opzet. De softwareontwikkelaar spreidt het online evenement over meerdere dagen, van 29 september tot en met 2 oktober. De digitale versie van Exact Live vervangt de real-life editie die aanvankelijk stond gepland in mei in Gent, maar vanwege het coronavirus werd uitgesteld en herdacht.

Meer dan zeshonderd ondernemers en accountants vonden vorig jaar hun weg naar Flanders Expo in Gent voor Exact Live. Exact zet nu in op een meerdaags event zodat geïnteresseerden inspirerende sessies of keynotes kunnen combineren met hun reguliere werkzaamheden. 

Een inclusief event

Exact kiest bewust voor een volledig online evenement. “Veiligheid en gezondheid staan voorop, daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. We zien dat de evenementenbranche gelukkig langzaam weer een beetje kan opstarten. Maar zelfs al zou het mogelijk zijn om tegen die tijd een fysiek evenement te organiseren van de omvang van Exact Live, dan nog zijn er mensen die zich liever niet in grotere mensenmassa’s begeven. We willen niemand met lastige keuzes opzadelen en voor iedereen bereikbaar zijn”, verduidelijkt Petra Vunderink, Head Of Marketing Communications bij softwarebedrijf Exact.

Pionieren

De komende maanden zal duidelijk worden hoe Exact Live er virtueel uit gaat zien, maar wel is al bekend dat de digitale versie afwijkt van de fysieke tegenhanger. Vunderink: “We willen niet alleen een vertaling maken van het offline event naar het online event. Het gaat een memorabele ervaring worden, waarbij bezoekers zodanig worden geboeid dat ze meerdere keren in de week terugkomen. Exact Live wordt uiteindelijk een mix van live-onderdelen met veel interactie en on demand-sessies.” 

Een digitale versie van Exact Live op poten zetten betekent pionieren. Vunderink: “We hebben nu vele jaren ervaring met het organiseren van Exact Live in België en Nederland, maar door de nieuwe omstandigheden zijn we het helemaal aan het heruitvinden. Dat vergt een hele andere manier van denken. Exact Live wordt dit jaar niet een evenement dat je fysiek bezoekt, maar een serie die je wilt bingewatchen.”

Meer informatie vindt of inschrijven kunt u via deze link.

14 juli 2020

Lees meer over:

ECI lanceert nieuwe gebruikersinterface voor Ridder iQ ERP-software

Vanaf heden is de nieuwe gebruikersinterface, ook wel skin, van Ridder iQ ERP-software beschikbaar voor alle gebruikers.

Lees verder

Exact introduceert de Spring ’20 Release

Introductie van Mollie-betaallinks en andere nieuwe features helpen kmo’s om grip te houden op hun financiën.

Lees verder